Politica de confidentialitate

  1. Introducere

HOME4U DESIGN SRL avand cod de identificare fiscala CUI:45459659  fiind înregistrată la Registrul Comerțului de pe langa Tribunalul Bucuresti  sub nr. J40/407/2022 , denumită in continuare HOME4U DESIGN  este operator al datelor personale transmise prin intermediul acestui site.

Precizam ca nu vom solicita ori primi informatii, de orice natura, de la copiii sub 16 ani.

In numele „ HOME4U DESIGN ” exista terte persoane care prelucreaza datele cu caracter personal, aceste persoane fiind denumite persoane imputernicite de operator in acord cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679. Folosirea imputernicitilor este justificata de ratiuni de business, de cele mai multe ori vorbim despre servicii specializate, profesioniste care pot gestiona volumele necesare si asigura tehnologia prin care HOME4U DESIGN  își va indeplini atributiile. Mentionam ca datele nu sunt transmise concomitent tuturor imputernicitilor.

HOME4U DESIGN  se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Vom trata toate datele personale furnizate de dvs. ca fiind confidentiale si vom prelucra numai informatiile permise de legislatia aplicabila. Aceasta nota de confidentialitate descrie politicile si practicile HOME4U DESIGN privind colectarea si utilizarea datelor dvs. personale si va stabileste drepturile de confidentialitate.

Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta si, prin urmare, vom actualiza din cand in cand aceasta notificare de confidentialitate pe masura ce vom intreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidentialitate. In ceea ce priveste prelucrarea datelor bazate pe consimtamant (dupa cum este descris mai jos), va vom notifica orice modificare si vom solicita consimtamantul dvs. suplimentar.

  1. Contextul legislativ

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

  1. Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal

Am desemnat un responsabil cu protectia datelor in ceea ce priveste toate aspectele legate de protectia datelor cu caracter personal, iar dvs. puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. si la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozitiilor legale aplicabile, in special daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care noi prelucram datele dvs. cu caracter personal. Adresa de e-mail la care puteti contacta responsabilul cu protectia datelor este: dataprotection@patulideal.ro.

  1. Cum colectam si folosim (procesam) informatiile dvs. personale

4.1 Informatii personale pe care ni le oferiti:

Putem colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale:

  • informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);
  • informatiile pe care ni le furnizati in scopul de a va abona la notificarile prin e-mail si / sau campanii de marketing (inclusiv numele si adresa dvs. de e-mail);
  • informatiile pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile sau informatiile care sunt generate in timpul utilizarii acestor servicii (inclusiv calendarul, frecventa si modelul utilizarii serviciilor);
  • informatiile continute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteti sau trimiteti prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, continutul comunicarii si datele asociate cu comunicarea);
  • informatiile pe care le furnizati atunci cand achizitionati serviciile si produsele de pe site-ul nostru;
  • orice alte date personale pe care ati ales sa ni le trimiteti.

4.2 Ce se intampla daca nu ne dati datele dvs.

Va puteti bucura de acest site fara a ne furniza datele dvs. personale sau consimtamantul dvs. Puteti chiar sa introduceti numai cantitatea minima de informatii (nume si informatii de contact) in profilul dvs. daca doriti si puteti sa va editati profilul in orice moment. Unele informatii personale sunt necesare pentru ca site-ul nostru sa va poata furniza serviciile pe care le-ati achizitionat sau le-ati solicitat si sa va autentificati, astfel incat sa stim ca sunteti dvs. si nu altcineva. Puteti gestiona datele comunicate de dvs. si va puteti retrage oricand acordul pentru comunicarea de marketing (publicitate).

Retineti ca, daca nu ne dati datele dvs., cel mai probabil nu vom putea comunica cu dvs. si sa va furnizam serviciile descrise mai jos.

4.3 Scopurile utilizarii datelor dvs. cu caracter personal

Datele personale transmise prin intermediul acestui site si datele personale pe care le-am colectat de la dvs. sau de la terti sau din surse publice vor fi utilizate in scopurile specificate in aceasta Politica de confidentialitate. In functie de relatiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., putem folosi datele dvs. personale in urmatoarele scopuri pe baza temeiurilor juridice prezentate mai jos:

  1. Comunicari, bazate pe interesul legitim al HOME4U DESIGN potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca ne-ati contactat prin intermediul acestui site sau in alt mod, va putem procesa numele, datele de contact, locatia si alte informatii pe care ni le-ati furnizat pentru a va putea raspunde la intrebari, pentru a organiza intalnirea, convorbirea telefonica sau alte comunicari;
  2. Achizitia de produse, bazat pe contractul nostru cu dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul GDPR: prin achizitionarea de produse prin intermediul acestui site, sunteti de acord sa deveniti parte la un Contract, ale carui Termeni si conditii vor fi stipulate in contract. In acest caz, datele dvs. personale, cum ar fi numele complet, datele de contact, adresa, detaliile de plata (daca platiti) vor fi prelucrate de catre HOME4U DESIGN in urmatoarele scopuri: sa incheiem contractul privind produsul achizitionat de pe site-ul nostru, sa expediem produsul la adresa indicata de dvs., sa incasam pretul produsului achizitionat sau sa pastram informatiile dvs. atunci cand doriti sa returnati produsul achizionat in acord cu Termenii si conditiile contractuale generale;
  3. Marketing si relatii publice, pe baza consimtamantului dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri si semnalizatoare web adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referinta, durata vizitei, fisierele log, interactiunile cu site-ul nostru web si cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dvs. sau dispozitivul dvs. in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate, informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul formularului de site sau serviciile achizitionate (valoarea, data, surse de date, note si remarci) pentru a efectua cercetari de marketing si pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicarii noastre de marketing si pentru a o adapta la tendintele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activitati de marketing, pentru a pregati analiza noastra de business, pentru a personaliza serviciile si comunicarile pentru dvs., pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorasi sau a unor produse si servicii similare. De asemenea, daca sunteti abonatul nostru la newsletter, puteti primi materialele noastre de marketing, va putem procesa datele personale pe care ni le-ati furnizat pentru a distribui materiale promotionale, putem face anunturi despre adaugiri si modificari privind serviciile noastre, putem personaliza acest site si comunicarea noastra de marketing pentru dvs., va putem trimite notificari prin e-mail (de exemplu despre ofertele noastre), putem trimite informari prin e-mail (ne puteti informa in orice moment daca nu mai sunteti interesat de aceste materiale) sau va putem trimite comunicari de marketing referitoare la activitatea noastra despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.
  4. Securitate, bazata pe interesul legitim al HOME4U DESIGN potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al acestui site, putem prelucra datele personale pe care le-ati incarcat, datele colectate automat despre dvs. sau despre dispozitivul dvs., in conformitate cu aceasta notificare de confidentialitate (de exemplu prin cookie-uri, semnalizatoare web) pentru a pastra acest site securizat impotriva fraudei, pentru protejarea drepturilor si intereselor HOME4U DESIGN si ale tertilor si pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuala. Mentionam ca aceste informatii pot fi dezvaluite in scopul investigarii sau urmaririi penale.
  5. Dezvaluirea si transferul datelor cu caracter personal

Informatiile pe care le colectam de la dvs. vor fi prelucrate in Spatiul Economic European si in afara Spatiului Economic European, in functie de scopul prelucrarii. HOME4U DESIGN  se straduieste sa aplice garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale in timpul transferului si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dvs. cu HOME4U DESIGN  si cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate. HOME4U DESIGN minimizeaza riscul pentru drepturile si libertatile dvs., prin faptul ca nu colecteaza sau stocheaza informatii sensibile despre dvs.

In masura permisa de legile aplicabile in materie de protectie a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor clienti (pentru implicarea in afaceri sau pentru a confirma calitatea inalta a serviciilor noastre), auditori, agentii, autoritati de supraveghere sau alti furnizori de servicii externe pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Vom indica in mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date daca este bine cunoscut in momentul initierii procesarii.

Putem, de asemenea, dezvalui datele dvs. personale:

  • in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;
  • in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala;
  • pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).
  1. Drepturile dvs.
  • Dreptul de retragere a consimtamantului. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.
  • Dreptul de opozitie fata de prelucrarea datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al S.C. HOME4U DESIGN S.R.L. sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care S.C. HOME4U DESIGN S.R.L. poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
  • Dreptul de acces la date. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.
  • Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.
  • Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
  • Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre S.C. HOME4U DESIGN S.R.L. catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
  • Dreptul de a depune o plangere / reclamatie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau de a te adresa instantelor competente.

Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa dataprotection@patulideal.ro, oricand.

AVERTIZARE! Va rugam sa va exersati cu intelepciune drepturile si sa retineti ca abuzul de drepturi va poate atrage raspunderea.

Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet: http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

  1. Pastrarea datelor cu caracter personal

Datele dvs. personale sunt stocate de catre HOME4U DESIGN  pe serverele sale. Datele cu caracter personal pe care le prelucram bazate pe consimtamantul dvs. vor fi pastrate pentru perioada nelimitata de timp (sau pana cand consimtamantul este revocat), cu exceptia cazului in care cerintele legale aplicabile prevad altfel iar acest lucru este necesar pentru scopul prelucrarii.

Daca nu ne-ati furnizat acordul dvs. pentru prelucrarea datelor sau ati revocat acordul, vom stoca numai date minime despre tine (numele complet, datele de contact, referinte si note) pentru statistica si necesitatile de raportare sau in masura justificata pe baza pe un alt temei juridic, cum ar fi interesul nostru legitim.

Fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra informatii si documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:

  • in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;
  • in cazul in care informatiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciara in curs sau potentiala; si
  • pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).
  1. Securitatea datelor personale

Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, vom mentine garantii fizice, tehnice si administrative.

Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Restrictionam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs.

Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.

  1. Modificari ale politicii privind confidentialitatea

Este posibil sa actualizam din cand in cand acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.

Avand in vedere ca legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandarile autoritatilor de supraveghere se schimba si se imbunatatesc din cand in cand, se asteapta ca aceasta notificare privind confidentialitatea si conditiile de utilizare sa se schimbe si ea. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat sa fiti constienti de politicile noastre. Dispozitiile continute in prezentul document inlocuiesc toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.

  1. Site-urile terte parti

Acest site poate include hyperlinkuri si detalii despre site-urile web ale unor terte parti. Nu avem niciun control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti.

Din cauza inovațiilor tehnologice și schimbărilor legislative, acest document va fi revizuit, din când în când. Drept urmare, le solicităm utilizatorilor să ia cunoștință de acest document – Termeni și Condiții de Utilizare – înainte de fiecare vizită pe Site, pentru a fi la curent cu toate schimbările și amendamentele apărute.

1. Definiții

1.1. În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând HOME4U DESIGN SRL, care se află la adresa www.patulideal.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind produsele oferite, asigurate  și distribuite de către PATULIDEAL.

PATULIDEAL: reprezintă HOME4U DESIGN SRL, cu sediul în Municipiul Bucuresti, Sector 6, Str. Viscolului nr. 79, Camera 1 , România, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Bucuresti  sub nr J40/407/2022  cu cod de identificare fiscală CUI:45459659.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii PATULIDEAL.

2. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și PATULIDEAL, sunt înlocuite prin prevederile Condițiilor de Utilizare de pe acest Site. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, vă rugam să părăsiți acest Site.

3. Conținutul Site-ului

3.1. Informațiile publicate pe acest SITE sunt informații de interes general despre PATULIDEAL, produsele acesteia cât și alte informații considerate de PATULIDEAL ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

3.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regulă, în mod gratuit.

3.3. PATULIDEAL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia, în vederea folosirii lor pentru distribuirea produselor sale pe piața din România.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale PATULIDEAL, prevazute de legislația în vigoare.

4. Utilizarea site-ului

4.1. UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

5. Limitarea răspunderii PATULIDEAL
5.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului. PATULIDEAL  nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

5.2. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/ promoții/ cupoane au fost afșate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

5.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată / în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul epuizării stocului, reprezentantul PATULIDEAL  va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca aspect și specificații cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

5.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu prezentare, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile publicate în orice mod, din cauza modificării caracteristicilor de etichetă, , etc, fără notificarea prealabila a PATULIDEAL

5.6. PATULIDEAL  își rezerva dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe SITE.

5.7. Orice problemă cauzată de produsele și / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

5.8. PATULIDEAL  nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și Condițiilor prezente.

6. PATULIDEAL  nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționalității Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

6.1. Utilizarea Browserului Internet. PATULIDEAL  garantează utilizarea optimă a Site-ului prin utilizarea a minim Internet Explorer 6, Android 7.

6.2 Modalitățile de plată pentru finalizarea unei comenzi online sunt:  ramburs plata cu cash la distribuitor. Pentru plata online cu card bancar, vă informam ca înregistrarea plății nu garantează confirmarea și livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmată (termenul pentru procesarea comenzii este de 72h ) suma de bani plătită va fi restituita în contul dumneavoastră în cel mai scurt timp.

6.3. Înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către PATULIDEAL  în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare.

7. Accesarea SITE-ului patulideal.ro – implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către PATULIDEAL. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice și informarea despre promoțiile PATULIDEAL . PATULIDEAL  este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site și se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala sau închiriere.

8. Colectarea datelor – se face prin diverse modalități și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, prin salvarea în baza de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza prin Google Analytics obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor și a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea site-ului și publicarea unor informații cât mai relevante strict pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legătura cu informațiile personale ale utlizatorilor.

10. Cookies – Site-ul patulideal.ro folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hardul utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta favorizând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplica la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamna ca utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site sau de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicați ale Site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experientei de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator, etc.

11. Legăturile site-ului – acest site poate conține link-uri către alte site-uri. PATULIDEAL  nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea informațiilor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplica doar în cazul informațiilor colectate pe acest site.

12. Notificări și acțiuni privind informațiile despre utilizatori – la cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa PATULIDEAL , acesta se obligă:

  1. a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
  2. b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii Nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  3. c) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

    Comunicarea modificărilor. Dacă informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau dacă un utilizator dorește să renunțe la serviciile nostre, vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau să eliminăm acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator.

    Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicată către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la informațiile pe care le colectam, cum le utilizam și în ce circumstanțe. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza informațiile în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile.

    14. Securitate. Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării informațiilor personale ale utilizatorilor. În momentul completării datelor personale în contul sau în formularul de pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât off-line cât și on-line. Toate informațiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, poziționat înaintea numelui siteului din fereastra browserului Google Chrome.

  4. Modificare sau anulare comandă

Anularea sau modificarea unei comenzi sau livrări este posibilă în ziua plasării comenzii sau în următoarea dimineață la telefonul de contact prin SMS , WhatsApp sau la adresa de e-mail patulideal@gmail.com

  1. Modalitatea de Modificare sau Anulare a comenzii

Anularea/Modificarea unei comenzi este posibilă în ziua plasării comenzii sau următoarea dimineața, până la ora 09.00, la telefonul de contact prin  SMS , WhatsApp sau prin mail la adresa patulideal@gmail.com

  1. Modalitate de Livrare pentru produsele vândute de Home4U Design

Livrarea se execută prin firma curierat

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 299  lei.

Pentru comenzile mai mici de 299  lei se percepe o taxa de transport de 20 lei indiferent de localitatea din România.

În cazul coletelor deteriorate: Vă adresăm rugămintea să ne contactați prin sms la numarul de telefon de contact, WhatsApp sau la adresa de e-mail patulideal@gmail.com  Totodată, vă informăm, că beneficiați de condițiile de la nr. 18 – Retur produse.

Dacă un produs nu este pe placul dumneavoastră, în aceeași manieră, vă rugam să ne contactați ca să stabilim cum putem înlocui produsul sau returna valoarea acestuia.

  1. Retur produse

Produsele pot fi returnate legal în decursul de 14 zile lucrătoare. În acest sens, Clientul își va asuma și va plăti costul transportului de la domiciliu la  PATULIDEAL. Produsul trebuie să nu prezinte semne de desigilare.

  1. Timpi de livrare pentru comenzi:

De regulă, comenzile plasate de luni pana joi vor fi livrate în 72 de ore.

Fiind de acord cu prezentul document “Politica de confidențialitate”, utilizatorii își asuma în totalitate eventualele riscuri.

      20. Timp mediu de raspuns la formular solicitare on-line sau la e-mail 

Patulideal.ro va raspunde  formularelor de solicitare online si e-mailurilor din partea clientilor in termen de 72 ore de la data primirii acestora (nu se iau in calcul zilele de sambata si duminica precum si sarbatorile legale libere prin lege )

Prețuri

 

Toate prețurile afisate pe site-ul patulideal.ro sunt in RON si include TVA

Ne rezervam dreptul modificarii pretului produselor, pretul platit de client fiind pretul afisat in momentul lansarii comenzii,

In situatia in care apare o eroare de pret veti primi o informare pe datele de contact furnizate urmand ca dumneavoastra sa decideti daca doriti validarea sau anularea comenzii.

Modalitati de plata

Plata online cu card bancar. In siguranta si control. Simplu si rapid.

Cum platesc online?

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa furnizata de tine. In cazul in care plata nu se confirma, vei primi un mesaj de reincercare. Selecteaza metoda de plata Card de credit sau de debit, apasa butonul Trimite comanda, completeaza datele cardului tau in noua fereastra Plati.online si apasa butonul Plateste.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, incepand cu 14 septembrie, bancile din Romania vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

 Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor,  patulideal.ro foloseste platforma Plati.online.


In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Plati.Online. Patulideal.ro nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

 

LEGISLAȚIE

Lege nr. 363/2007: privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeana privind protecția consumatorilor.

Lege nr. 449/2003: privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora

Ordonanța nr. 21/1992: privind protecția consumatorilor.

LEGEA nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comerțul electronic cu modificările și completările ulterioare.

REGULAMENT nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Shopping Cart