Returnari / Schimburi

In cazul in care un produs nu te multumeste, il piti returna gratuit in termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrarii/ ridicarii coletului, fara a fi nevoit sa invoci motive sau  sa dai explicatiitoate acestea fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Potrivit OUG 34/2014 cumparatorul are la dispozitie pentru retur 14 zile calendaristice de la data la care intra in posesia produselor.

Conditii generale pentru returul produselor:

  • Produsele bifate in formularul de retur trebuie predate integral curierului. Daca in coletul de retur produsele nu coincid cu cele bifate pe formularul de retur, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea acestora va fi refuzata;
  • Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, fara pete, rupturi sau utilizat;
  • Produsul trebuie insotit de cadourile cu care a fost livrat+ accesorii ( cutie, husa, eticheta , poza), in caz contrar se va percepe un comision de pana la 15% din valoarea produslui;
  • Daca produsul face parte dintr-o oferta ( ex 1+1 gratis) nu se poate returna doar unul din produse: ori se returneaza amandoua ori se inlocuieste unul din ele cu un alt produs din oferta. In acest caz, clientul plateste atat valoarea transportului pentru returnarea produsului cat si valoarea transportul produsului care inlocuieste produsul initial.

Schimbul:

Daca doriti sa inlocuiti un produs cu un alt model  de pe site, specificati pe formularul de retur “ schimb produse” iar in campul “detalii/defecte”treceti codul produslui cu care  doriti sa inlocuiti. Diferenta de pret, daca este cazul, se va regasi pe AWB-ul noului colet impreuna cu valoarea transportului, tur-retur in cuantum de 40 lei.


Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.

Shopping Cart